Gyere el zentai irodánkba, és kerülj be Te is jól fizető magyarországi munkahelyekre szakképesítés nélkül!

Zenta, Fő tér 6. (Sipad udvar)


Kiemelt bérezésű betanított munkák Magyarországon hölgyeknek, uraknak, pároknak, családoknak, INGYEN szállással!


KIEMELKEDŐ FIZETÉS, KÖNNYŰ FIZIKAI MUNKA, INGYENES SZÁLLÁS, ÉS INGYENES FELUTAZTATÁS MAGYARORSZÁGRA!


Válaszd ki irodánkban a hozzád legközelebb álló pozíciót, és vigyél haza több pénzt Te is: SMT operátor, összeszerelő operátor, forrasztó, mérő és tesztelő technikus, vizuális ellenőr, csomagoló, komissiózó és készáru raktáros, CNC forgácsoló, és még számtalan egyéb munkakör.

JELENTKEZZ MOST, és a fizetéseden felül 30.000 Ft-os munkába lépési támogatást kapsz tőlünk!!!

Ha Téged is érdekelnek jól fizető, korrekt magyar munkalehetőségek, ahol biztos lehetsz benne, hogy minden hónapban időben megkapod a fizetésed, és az INGYENES szállásról és utaztatásról is gondoskodnak, akkor gyere be ZENTAI IRODÁNKBA, és válaszd ki a számodra legjobban tetsző munkakört!


TŐLÜNK KONKRÉT ÁLLÁSAJÁNLATTAL TÉRHETSZ HAZA, ÉS AKÁR MÁR MÁSNAP KEZDHETSZ IS!


Irodánk címe:

Zenta, Fő tér 6. (Sipad udvar)

Amire mindegyik munkakörben számíthatsz:


Kiemelkedő alapbér és pótlékok


30.000 FT-os munkába lépési támogatás


Pontos kifizetések és bérelőleg lehetősége


Ingyenes felutaztatás Magyarországra szervezett buszjáratokkal


Határozatlan idejű, teljes munkaidős magyar munkaszerződés


Teljes körű egészségbiztosítás (ingyenes orvosi ellátás, táppénz, stb.)


Fizetett szabadság


INGYENES szállások korszerű lakásokban gyors internettel


Ingyenes munkába járás céges buszokkal


Fizetett haza- és visszautazás


Megbízható munkahely több száz elégedett munkavállaló ajánlásával


Kimagaslóan jó munkakörülmények


Ingyenes adókártya és TAJ kártya igénylés


Ingyenes munkavállalási engedély nem kettős állampolgároknak

Munkavégzés helye: Tatabánya, Oroszlány

Bővülés miatt több gyáregységbe is keresünk munkaerőt, ahol kiemelkedő munkakörülmények, légkondícionált helyiségek, és kellemes munkahelyi légkör várja mind a férfi, mind a női jelentkezőket. A munkavégzés fizikailag nem megterhelő.

Könnyen végezhető betanított munkák, szakképesítés nélkül is:

SMT operátor, összeszerelő operátor, forrasztó, mérő és tesztelő technikus, vizuális ellenőr, csomagoló, komissiózó és készáru raktáros, CNC forgácsoló, és még számtalan egyéb munkakör.

NE MARADJ LE!

Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes minél előbb felkeresned az irodánkat!

Kiknek érdemes jelentkezni?


Akik több pénzt szeretnének hazavinni

Bárhol is élsz, a számláidat és a kiadásaidat fizetned kell, éppen ezért nem mindegy, hogy mennyi pénz folyik be a kasszádba. Mi segítünk Neked egy olyan magyar munkahelyre bekerülni, ahol jóval többet kereshetsz, mint a jelenlegi fizetésed, így egyszerűbben kezelheted a kiadásaidat.

Középkorúaknak

Nem könnyű úgy élni, hogy mindig csak annyi pénzt kap az ember, ami épphogy elég a havi kiadásokra. De legtöbbször még arra sem. Pedig tudjuk, hogy keményen dolgozol minden egyes nap. Ha ezen változtatni szeretnél, akkor segítünk Neked bejutni egy olyan magyar céghez, ahol értékelni fogják a munkádat, és messze több pénzt vihetsz haza, mint eddig.

Idősebbeknek

Előfordult már, hogy túl idősnek tartották, és ezért nem kapott munkát? Pedig még ott van Önben a fiatalos lendület, igaz? Mi elintézzük, hogy Magyarországon ez ne legyen akadály! 60 éves korig segítünk Önnek kiemelkedő fizetéssel elhelyezkedni, így később a nyugdíja is magasabb lesz!

Családosoknak

Nem kell, hogy a munka miatt elszakadj a családodtól! Utazz együtt a szeretteiddel, és éljetek együtt Magyarországon! Így sokkal több pénz marad a kasszában, és biztos jövőt teremthettek az egész családnak. A színvonalas szállást és a folyamatos munkát mi garantáljuk! Itt elfogadnak, és nem közösítenek ki az anyanyelved miatt sem.

Fiataloknak

Unod már, hogy semmire nincs pénzed? Minden vágyad egy új mobil? Szeretnél utazni, bulizni, fesztiválozni, de nincs miből? Megmutatjuk, hogyan szerezhetsz egyszerűen pénzt a kiadásaidra! Korrekt munka, kimagasló kereseti lehetőség Magyarországon!

Fiatal pároknak

Szeretnétek közös életet kezdeni a pároddal, de nincs rá pénzetek? Most egyszerűen megteremthetitek a közös jövőtök alapjait! Dolgozzatok együtt jól fizető magyar munkahelyeken, és indítsátok az életeteket egy magasabb szintről. A színvonalas, közös szállást természetesen mi biztosítjuk!

Férfiaknak és nőknek, fiúknak és lányoknak

A munkalehetőségeink között mindenki megtalálhatja a számításait. Akár férfi vagy, akár nő, akár fiatal, akár idősebb, mi örömmel segítünk Neked olyan munkahelyen elhelyezkedni, ami leginkább illik hozzád. Jelentkezési korhatár: 18 és 60 év között.


DOLGOZZ MAGYARORSZÁGON, ÉS VIGYÉL HAZA TÖBB PÉNZT TE IS!


Itt jelentkezhetsz:

Zenta, Fő tér 6. (Sipad udvar)

Ha Te is szeretnél Magyarországon jó pénzt keresni könnyű fizikai munkával, és biztos munkahelyen dolgozni tisztességesen bejelentett fizetéssel, akkor gyere el zentai irodánkba, és válaszd ki a válaszd ki a számodra legjobban tetsző munkakört!

MOST minden új munkavállalónknak 30.000 Ft-os munkába lépési támogatást adunk!