Részben OTTHONRÓL,

részben IRODÁBÓL

végezhető

telefonos interjúztató állás

hozzád igazodó időbeosztással!


Irodai munkavégzés helye:

OROSZLÁNY


Amire szükséged lesz a munkakör betöltéséhez: középfokú végzettség, számítógép felhasználó szintű ismerete, kommunikációs gyakorlat, jó meggyőző képesség. Kérjük, hogy csak akkor jelentkezz az állásra, ha ezekkel mind rendelkezel.


Miről szól ez a munka?

Mi egy munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó cég vagyunk, akik különféle hazai gyáraknak, üzemeknek segítenek pótolni a hiányzó munkaerőt. Az álláshirdetéseinkre sok-sok érdeklődő jelentkezik nap mint nap, akikkel 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot.


A Te feladatod lesz:

👉 felhívni ezeket a jelentkezőket, és ismertetni velük munkavállalás feltételeit, jellemzőit

👉 feltenni nekik néhány előre megírt egyszerű kérdést, és a válaszok alapján eldönteni, hogy alkalmasak-e a kiválasztott pozícióra

👉 a válaszokat nagyon röviden berögzíteni egy táblázatba.


A korlátlan telefon előfizetést és az egyéb szükséges eszközöket természetesen mi biztosítjuk.


Mindössze FÉL PERC az egész!


A munkavégzés a betanulás első 2 hónapján az OROSZLÁNYI irodánkban történik, utána megosztott HOME OFFICE munkavégzés is lehetséges.

Mire

számíthatsz

nálunk?

👉 KIEMELT BÉREZÉS

A jól elvégzett munkádat piaci átlag feletti fizetéssel honoráljuk feléd, amit a kimenő hívásaid száma alapján fogsz megkapni. Nem titok, hogy ha beleteszed azt a munkát, amit a jelenlegi munkádba is, akkor bőven a magyar átlagfizetés felett kereshetsz.


👉 Otthoni és irodai munkavégzés vegyesen

Mi azt a trendet követjük, amiben az otthoni és irodai munkavégzés egyaránt jelen van. Szóval ebben a munkakörben NEM KELL minden nap bejárnod az irodánkba, hiszen a telefonhívásokat az otthonod kényelméből is hatékonyan elvégezheted.


👉 DOLGOZZ ANNYIT, AMENNYI NEKED BELEFÉR

Nálunk NINCS rendelkezésre állási idő, és az sincs meghatározva, hogy melyik napszakban kell végezned a munkádat. Ez azt jelenti, hogy teljesen szabad kezet kapsz, hogyan osztod be az idődet. A lényeg, hogy az elvállalt munkával mindig elkészülj a megbeszélt határidőre, amihez hasznos tanácsokkal fogunk ellátni.


👉 PONTOS KIFIZETÉSEK

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet mindig időben megkapod. Így megy ez nálunk már közel két évtizede.


👉 ÉLETKOR NEM AKADÁLY!

Ha olyan helyet keresel, ahol kortól függetlenül is szívesen alkalmaznak, akkor ezt az állást neked találtuk ki! Mi akkor is szívesen látunk, ha már régebb óta vagy fiatal... :)


👉 MINDENRE MEGTANÍTUNK

Segítünk a betanulásban, hogy megismerd rendszerünket, és különféle képzések keretében ellátunk minden szükséges információval, hogy magabiztosan végezd a munkádat.


👉 MUNKA-MAGÁNÉLET EGYENSÚLY

Nálunk nem kell aggódnod, ha orvoshoz viszed gyermeked, vagy el kell szaladnod ügyet intézned, hiszen ezek miatt már senkinek sem kell magyarázkodnod. A munkádat az éppen aktuális élethelyzetedhez alakíthatod, hogy legyen időd magadra és a szeretteidre is.

IMÁDNI FOGOD

EZT AZ ÁLLÁST, HA...

.Rendelkezel minimum középfokú végzettséggel (érettségivel),


Kiváló kommunikációs és empatikus képességeid vannak, és szeretsz beszélgetni az emberekkel,


Rendelkezel telefonos kommunikációs területen szerzett gyakorlattal, és jó meggyőző képességed van.


Felhasználói szinten elboldogulsz az alapvető számítógépes programokkal (Excel, Word, levelező rendszer), és magabiztosan tudod használni az okostelefonokat.

NE MARADJ LE!

Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes minél előbb leadni a jelentkezésed az állásra!

Ha Te is szeretnél rugalmasan végezhető telefonos munkával jó pénzt keresni, mindezt hozzád igazodó beosztással, akkor add le a jelentkezésed FÉL PERC ALATT a lenti gombra kattintva!


Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad az munkalehetőségekről.


NE FELEDD! Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes minél előbb leadni a jelentkezésed az állásra!


Adataid törlését bármikor kérheted tőlünk az info@humannavigator.hu e-mail címünkön.