Jól fizető
SMT operátor (gépkezelő)
álláslehetőség
minden korosztálynak
szakképesítés nélkül is!


KIMAGASLÓ JÖVEDELEM, MINDIG PONTOS KIFIZETÉSEK, KÖNNYŰ FIZIKAI MUNKA, INGYENES SZÁLLÁS KULTURÁLT LAKÁSOKBAN!


Ahol a jó fizetés nem csak ígéret!


Pároknak, családoknak már az első pillanattól kezdve különálló lakást biztosítunk!

(amennyiben legalább ketten jöttök dolgozni)

Mindössze FÉL PERC az egész!

Mire számíthatsz nálunk?


Könnyű fizika munka (szakképesítés nem szükséges)


Kiemelkedő alapbér és pótlékok 100%-ban bejelentve


Pontos kifizetések és bérelőleg lehetősége


INGYENES szállások korszerű társasházi lakásokban gyors internettel


Ingyenes munkába járás céges buszokkal


Pároknak, családoknak különálló lakást biztosítunk (amennyiben legalább ketten nálunk dolgoztok)


Határozatlan idejű, teljes munkaidős szerződés


Teljes körű egészségbiztosítás (ingyenes orvosi ellátás, táppénz, stb.)


Ténylegesen kiadott, fizetett szabadság


Fizetett heti haza- és visszautazás a távolabbról érkezőknek


Megbízható munkahely több száz elégedett munkavállaló ajánlásával


Kimagaslóan jó munkakörülmények

MIRE VAN SZÜKSÉG A MUNKAKÖR BETÖLTÉSÉHEZ?


  • SMT operátori (gépkezelői) munkakörben szerzett tapasztalat,
  • megfelelő egészségügyi állapot

NE MARADJ LE!

Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes minél előbb leadni a jelentkezésed az állásra!

Kiknek érdemes jelentkezni?

Akik több pénzt szeretnének hazavinni

Bárhol is élsz, a számláidat és a kiadásaidat fizetned kell, éppen ezért nem mindegy, hogy mennyi pénz folyik be a kasszádba. Most itt a lehetőség egy olyan munkahelyre bekerülnöd, ahol több pénzt vihetsz haza, így egyszerűbben kezelheted a kiadásaidat.

ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG >>

Fiatal hölgyeknek

Elköltöznél a szüleidtől, de nincs pénzed albérletre? Szeretnél ismerkedni, és külön életet élni, de a szüleidnél ezt nem teheted meg? Itt a lehetőség, hogy új életet kezd! Kiemelkedő kereseti lehetőséggel, ingyenes szállással és izgalmas társasággal várunk téged is. Ki tudja! Talán itt fogod megtalálni az igazit, akivel akár össze is költözhetsz, és privát életet élhettek kulturált albérleteinkben.

ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG >>

Fiatal férfiaknak

Úgy érzed ideje lenne elköltözni a szüleidtől, de nincs rá elég pénzed? Szereted a társasági életet és szívesen ismerkedsz csinos lányokkal?  Akkor ezt a lehetőséget neked találtuk ki!  Kiemelkedő kereseti lehetőséggel, felszerelt szállással és izgalmas társasággal (biliárd, csocsó, bulik) várunk téged is. A munkatársaid között pedig szebbnél szebb hölgyekkel is megismerkedhetsz. Ki tudja! Talán épp itt fogod megtalálni az igazit...

ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG >>

Fiatal pároknak

Minden vágyad, hogy önálló otthonban élhess a pároddal?  Ha hozzánk jöttök dolgozni, akkor akár már az első pillanattól kezdve is egy különálló lakásban élhettek.

ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG >>

Kisgyermekes családoknak

Úgy érzed, hogy reménytelen a jelenlegi helyzetetek? Gyönyörű családod van, mégis távol kell dolgoznod tőlük, hogy eltartsd őket? Szülőként szeretnél kiszámítható életet biztosítani gyermekeidnek? Biztos megélhetést és jövőt? Itt a lehetőség, hogy új életet kezdjetek! Dolgozzatok nálunk, és már az első pillanattól kezdve önálló lakást biztosítunk számotokra, ahol a gyermekeitekkel együtt élhettek kulturált körülmények között.

ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG >>

Középkorúaknak

Nem könnyű úgy élni, hogy mindig csak annyi pénzt kap az ember, ami épphogy elég a havi kiadásokra. De legtöbbször még arra sem. Pedig tudjuk, hogy keményen dolgozol minden egyes nap. Ha ezen változtatni szeretnél, akkor itt a lehetőség bekerülnöd egy olyan céghez, ahol értékelni fogják a munkádat, és messze több pénzt vihetsz haza, mint eddig.

ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG >>

Egyedülálló idősebb hölgyeknek és uraknak

Akár egy válás, akár a párunk elvesztése komoly kihívások elé állít bennünket. Ilyenkor egyedül még nehezebb helytállni az életben, főleg ha az anyagiakat nézzük. Egyedül kell kifizetni minden kiadást, ami rövid időn belül ellehetetleníti az ember életét. Mi segítünk Önnek kikerülni ebből a reménytelen helyzetből! Kiemelkedő kereseti lehetőséggel, ingyenes szállással és izgalmas társasággal várjuk Önt is. Dolgozzon nálunk, és máris egyszerűbben gondoskodhat magáról vagy akár más családtagjairól is, ráadásul még a nyugdíja is magasabb lehet. Sőt! Nálunk már többen is megtalálták új párjukat. Lehet, hogy Önnél sem lesz ez másképp...

ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG >>

Idősebb (házas)pároknak

Elképzelése sincs, hogyan fognak majd megélni a nyugdíjukból? Mindketten próbálnak elhelyezkedni, de túl idősnek tartják Önöket, és ezért nem kapnak munkát? Pedig még ott van Önökben a fiatalos lendület, igaz? Mi elintézzük, hogy ez ne legyen akadály! Segítünk Önöknek kiemelkedő fizetéssel elhelyezkedni, így később a nyugdíjuk is magasabb lesz! Kiemelkedő kereseti lehetőséggel, ingyenes szállással és izgalmas társasággal várjuk Önöket is.

ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG >>

DOLGOZZ NÁLUNK, ÉS VIGYÉL HAZA TÖBB PÉNZT TE IS!

A munkalehetőségeink között mindenki megtalálhatja a számításait. Akár férfi vagy, akár nő, akár fiatal, akár idősebb, mi örömmel segítünk Neked olyan munkahelyen elhelyezkedni, ahol a jó fizetés nem csak ígéret, és minden hónapban garantáltan annyi pénzt fogsz kézhez kapni, amennyiről a szerződésed is szól.

VÁRUNK TÉGED IS CSAPATUNKBA!

Ha Te is szeretnél könnyű fizikai munkával jó pénzt keresni, és biztos munkahelyen dolgozni tisztességesen bejelentett fizetéssel, akkor add le a jelentkezésed FÉL PERC ALATT a lenti gombra kattintva!


Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad az munkalehetőségekről.


NE FELEDD! Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes minél előbb leadni a jelentkezésed az állásra!


Adataid törlését bármikor kérheted tőlünk az info@humannavigator.hu e-mail címünkön.