Jó fizető áruösszekészítői és targoncavezetői munkák Budapesten

hölgyeknek, uraknak, pároknak, családoknak,

akár szakképesítés nélkül is!


KIEMELT BÉREZÉS, INGYENES SZÁLLÁS, ÉS INGYENES FELUTAZTATÁS BUDAPESTRE!


JELENTKEZZ MOST, és 30.000 Ft-os munkába lépési támogatást kapsz tőlünk!!!

Amire mindkét munkakörben számíthatsz:


Kiemelkedő alapbér és pótlékok


30.000 FT-os munkába lépési támogatás


Pontos kifizetések és bérelőleg lehetősége


Két műszakos munkarend hétfőtől péntekig. Hétvégi munkavégzés NINCS!


Ingyenes felutaztatás Budapestre szervezett buszjáratokkal


Határozatlan idejű, teljes munkaidős magyar munkaszerződés


Teljes körű egészségbiztosítás (ingyenes orvosi ellátás, táppénz, stb.)


Fizetett szabadság


INGYENES szállások korszerű lakásokban gyors internettel


Ingyenes munkába járás céges buszokkal


Fizetett haza- és visszautazás


Megbízható munkahely több száz elégedett munkavállaló ajánlásával


Kimagaslóan jó munkakörülmények


Ingyenes adókártya és TAJ kártya igénylés


Ingyenes munkavállalási engedély nem kettős állampolgároknak


Munkakörök megnevezése:

1. ÁRUÖSSZEKÉSZÍTŐ

2. TARGONCAVEZETŐ


Munkavégzés helye: Magyarország, Budapest

Kapacitás bővítés miatt áruösszekészítőket és targoncavezetőket keresünk Magyarország egyik legnagyobb élelmiszeripari nagykereskedelmi cégének budapesti logisztikai központjába, ahol kiemelkedő munkakörülmények, légkondícionált helyiségek, és kellemes munkahelyi légkör várja mind a férfi, mind a női jelentkezőket. A munkavégzés fizikailag közepesen megterhelő.


Feladatok:

A munkavégzés során a logisztikai központba beérkező és onnan kimenő áruk átvételét, kiadását, összekészítését és ellenőrzését kell végezni lista alapján.


Elvárások:

  • ÁRUÖSSZEKÉSZÍTŐ MUNKAKÖRHÖZ: 8 általános végzettség, magyar nyelvtudás írásban és szóban, megfelelő fizikai és egészségügyi állapot.
  • TARGONCAVEZETŐI MUNKAKÖRHÖZ: targoncavezetői vizsga, magyar nyelvtudás írásban és szóban, megfelelő fizikai és egészségügyi állapot.

NINCS TESZTÍRÁS!!!

NE MARADJ LE!

Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes minél előbb leadni a jelentkezésed az állásra!

Kiknek érdemes jelentkezni?


Akik több pénzt szeretnének hazavinni

Bárhol is élsz, a számláidat és a kiadásaidat fizetned kell, éppen ezért nem mindegy, hogy mennyi pénz folyik be a kasszádba. Mi segítünk Neked egy olyan magyar munkahelyre bekerülni, ahol jóval többet kereshetsz, mint a jelenlegi fizetésed, így egyszerűbben kezelheted a kiadásaidat.

Középkorúaknak

Nem könnyű úgy élni, hogy mindig csak annyi pénzt kap az ember, ami épphogy elég a havi kiadásokra. De legtöbbször még arra sem. Pedig tudjuk, hogy keményen dolgozol minden egyes nap. Ha ezen változtatni szeretnél, akkor segítünk Neked bejutni egy olyan magyar céghez, ahol értékelni fogják a munkádat, és messze több pénzt vihetsz haza, mint eddig.

Idősebbeknek

Előfordult már, hogy túl idősnek tartották, és ezért nem kapott munkát? Pedig még ott van Önben a fiatalos lendület, igaz? Mi elintézzük, hogy Magyarországon ez ne legyen akadály! 60 éves korig segítünk Önnek kiemelkedő fizetéssel elhelyezkedni, így később a nyugdíja is magasabb lesz!

Családosoknak

Nem kell, hogy a munka miatt elszakadj a családodtól! Utazz együtt a szeretteiddel, és éljetek együtt Magyarországon! Így sokkal több pénz marad a kasszában, és biztos jövőt teremthettek az egész családnak. A színvonalas szállást és a folyamatos munkát mi garantáljuk! Itt elfogadnak, és nem közösítenek ki az anyanyelved miatt sem.

Fiataloknak

Unod már, hogy semmire nincs pénzed? Minden vágyad egy új mobil? Szeretnél utazni, bulizni, fesztiválozni, de nincs miből? Megmutatjuk, hogyan szerezhetsz egyszerűen pénzt a kiadásaidra! Korrekt munka, kimagasló kereseti lehetőség Magyarországon!

Fiatal pároknak

Szeretnétek közös életet kezdeni a pároddal, de nincs rá pénzetek? Most egyszerűen megteremthetitek a közös jövőtök alapjait! Dolgozzatok együtt jól fizető magyar munkahelyeken, és indítsátok az életeteket egy magasabb szintről. A színvonalas, közös szállást természetesen mi biztosítjuk!

Férfiaknak és nőknek, fiúknak és lányoknak

A munkalehetőségeink között mindenki megtalálhatja a számításait. Akár férfi vagy, akár nő, akár fiatal, akár idősebb, mi örömmel segítünk Neked olyan munkahelyen elhelyezkedni, ami leginkább illik hozzád. Jelentkezési korhatár: 18 és 60 év között.


DOLGOZZ MAGYARORSZÁGON, ÉS VIGYÉL HAZA TÖBB PÉNZT TE IS!


VÁRUNK TÉGED IS CSAPATUNKBA!

Ha Te is szeretnél Magyarországon akár szakképesítés nélkül is jó pénzt keresni, és biztos munkahelyen dolgozni tisztességesen bejelentett fizetéssel, akkor add le a jelentkezésed FÉL PERC ALATT a lenti gombra kattintva!

Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad az munkalehetőségekről.

MOST 30.000 Ft-os munkába lépési támogatást adunk!

NE FELEDD! Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes minél előbb leadni a jelentkezésed az állásra!