NEM CSAK KÜLFÖLDÖN BOLDOGULHATSZ!

Jól fizető álláslehetőségek Magyarországon, szakképesítés nélkül!

A külföldi kiszolgáltatottság helyett Te is szívesen maradnál Magyarországon, ha jó álláshoz jutnál?

Mi abban segítünk Neked, hogy mostantól Te is olyan megbízható magyar munkahelyeken dolgozhass, ahol teljes értékű munkavállalóként szakképesítés nélkül is átlagon felüli jövedelemre tehetsz szert.

ÖSSZEKÖTÜNK A LEHETŐSÉGGEL!

Kíváncsi vagy, hogy velünk hogyan marad még több pénz a zsebedben?

Úgy, hogy a szálláshelyedért és a munkábajárásért sem kell fizetned, hiszen ezt cégünk biztosítja Neked. Sőt, a haza- és visszautazásodat is támogatjuk, így ezeket az összegeket is mind magadra és a családodra fordíthatod.

Határozatlan idejű munkaszerződés induló költőpénzzel!

Magyar munkaszerződések

Minden munkavállalónkat határozatlan idejű magyar munkaszerződéssel foglalkoztatjuk, így nálunk mindenki jogosult ingyenes orvosi ellátásra, nyugdíjra és fizetett szabadságra is.

Bérfizetés és előleg

Tőlünk minden hónap 10-éig garantáltan megkapod a fizetésed. Az első hónapban fizetési előlegeket is kérhetsz, hogy könnyebb legyen a kezdés.

Béren felüli juttatások

A jövedelmeden felül fizetjük a haza- és visszautazásod jelentős részét és ingyenes munkábajárást biztosítunk számodra céges buszokkal. Ezen kívül lakhatási támogatást, étkezési utalványt, fizetett szabadságot, betegszabadságot, ingyenes orvosi ellátást, családi kedvezményeket és munkaruhát is biztosítunk a számodra. Amennyiben munkahelyi vezetőid elégeddettek a munkáddal, úgy további havi rendszeres jutalomban részesülhetsz.

Teljes körű egészségügyi ellátás

Ha megbetegszel, akkor természetesen jogosult leszel ingyenes orvosi ellátásra és betegszabadságra is, hiszen nálunk teljes jogú biztosítottnak minősülsz.

Szállás

Kultúrált körülmények között, kényelmes és összkomfortos lakásokban, vendégházban is kérheted az elhelyezésedet, ahonnan interneten (WIFI) keresztül egyszerűen tarthatod a kapcsolatot az otthoniakkal. Sőt, akár a pároddal, barátaiddal vagy családtagjaiddal is együtt élhetsz és dolgozhatsz.

Munkahelyek

Válaszd ki a Neked legjobban tetsző munkahelyet! Az első héten akár körbejárhatod és megismerheted az összes céget, és kiválaszthatod azt, ahol a későbbiekben dolgozni szeretnél.

Milyen munkalehetőségek várnak Rád?

Bővülés miatt jelenleg három nagyobb autóalkatrész gyártó üzembe is keresünk munkaerőt, ahol kiemelkedő munkakörülmények, légkondicionált helyiségek, és kellemes munkahelyi légkör várja mind a férfi, mind a női jelentkezőket. Ha szeretnél többet megtudni az egyes munkahelyekről, akkor kattints >>IDE<<, és máris mutatjuk a részleteket.

A munkavégzés fizikailag nem megterhelő.

Mindhárom üzemben betanított munka folyik, így egyik munkakörhöz sem szükséges szakképesítés.

Amire mindegyik helyen számíthatsz:


Kiemelkedő alapbér és pótlékok


Határozatlan idejű munkaszerződés


Teljes körű egészségbiztosítás


Főállás (napi 8 órában)


Fizetett utazás

Kiknek érdemes jelentkeznie?

Akik több pénzt szeretnének hazavinni

Minden háztartásban fizetni kell a számlákat, éppen ezért nem mindegy, hogy mennyi pénz folyik be a kasszádba. Mi segítünk Neked olyan magyar munkahelyekre bekerülni, ahol többet kereshetsz, mint a jelenlegi fizetésed, így egyszerűbben kezelheted a kiadásaidat.

Középkorúaknak

Nem könnyű úgy élni, hogy mindig csak annyi pénzt kap az ember, ami épphogy elég a havi kiadásokra. De legtöbbször még arra sem. Pedig tudjuk, hogy keményen dolgozol minden egyes nap. Ha ezen változtatni szeretnél, akkor segítünk Neked bejutni olyan magyar cégekhez, ahol értékelni fogják a munkádat, és Te is több pénzt vihetsz haza, mint eddig.

Idősebbeknek

Előfordult már, hogy túl idősnek tartották, és ezért nem kapott munkát? Pedig még ott van Önben a fiatalos lendület, igaz? Mi elintézzük, hogy Magyarországon ez ne legyen akadály! 60 éves korig segítünk Önnek kiemelkedő fizetéssel elhelyezkedni, így később a nyugdíja is magasabb lesz!

Családosoknak

Nem kell, hogy a munka miatt elszakadj a családodtól! Utazz együtt a szeretteiddel, és éljetek együtt a Dunántúlon! Így sokkal több pénz marad a kasszában, és biztos jövőt teremthettek az egész családnak. A színvonalas szállást és a folyamatos munkát mi garantáljuk!

Fiataloknak

Unod már, hogy semmire nincs pénzed? Minden vágyad egy új mobil? Szeretnél utazni, bulizni, fesztiválozni, de nincs miből? Megmutatjuk, hogyan szerezhetsz egyszerűen pénzt a kiadásaidra! Korrekt munka, kiváló kereseti lehetőség Magyarországon!

Fiatal pároknak

Szeretnétek közös életet kezdeni a pároddal, de nincs rá pénzetek? Most egyszerűen megteremthetitek a közös jövőtök alapjait! Dolgozzatok együtt jól fizető magyar munkahelyeken, és indítsátok az életeteket egy magasabb szintről. A színvonalas, közös szállást természetesen mi biztosítjuk!

Férfiaknak és nőknek, fiúknak és lányoknak

A munkalehetőségeink között mindenki megtalálhatja a számításait. Akár férfi vagy, akár nő, akár fiatal, akár idősebb, mi örömmel segítünk Neked olyan munkahelyen elhelyezkedni, ami leginkább illik hozzád. Jelentkezési korhatár: 18 és 60 év között.

Miért mennél külföldre, ha itthon is jól kereshetsz?

Igen, Magyarországon is boldogulhatsz!

Sok éves szakmai tapasztalatunk és több száz elégedett munkavállalónk a garancia arra, hogy ezután Te is megbízható magyar cégeknél dolgozhass átlagon felüli fizetéssel.


Legyél a munkatársunk, utazz akár azonnal!


Ha Neked sem szimpatikus a számkivetett külföldi lét, és szeretnél inkább kedvező fizetéssel és kiemelkedő juttatásokkal munkát vállalni Magyarországon, akkor add le a jelentkezésed FÉL PERC alatt az alábbi gombra kattintva.


Ezek után kollégánk hamarosan visszahív Téged, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségekről.

Szólj másoknak is!

Ismersz olyat, akit érdekelhet ez a lehetőség?


Ha számodra most nem aktuális a dolog, elképzelhető, hogy a barátod vagy valamelyik családtagod éppen ilyen munkalehetőségre vágyik.

Ne habozz hát, szólj nekik mielőbb a munkalehetőségről!