Jól fizető
betanított munkák Magyarországon
minden korosztálynak
szakképesítés nélkül is!


GARANTÁLTAN KIFIZETETT BÉREK, KÖNNYŰ FIZIKAI MUNKA, INGYENES SZÁLLÁS, ÉS INGYENES FELUTAZTATÁS MAGYARORSZÁGRA!


Kezdj új életet Te is Magyarországon

MAGYAR MUNKASZERZŐDÉSSEL!

Most itt a lehetőség, hogy olyan leellenőrizhető és megbízható magyar gyáraknál dolgozz, ahol a jó fizetés nem csak ígéret, és minden hónapban garantáltan annyi pénzt fogsz kézhez kapni, mint amennyi a szerződésedben is szerepel.

BETÖLTHETŐ ÁLLÁSOK

Válaszd a hozzád legközelebb álló pozíciót, és vigyél haza több pénzt Te is: SMT operátor, forrasztó, mérő és tesztelő technikus, vizuális ellenőr, csomagoló, komissiózó és készáru raktáros.

Mindössze FÉL PERC az egész!

Amire mindegyik munkakörben számíthatsz:


Kiemelkedő alapbér és pótlékok


Pontos kifizetések és bérelőleg lehetősége


Ingyenes felutaztatás Magyarországra szervezett buszjáratokkal


Határozatlan idejű, teljes munkaidős magyar munkaszerződés


Teljes körű egészségbiztosítás (ingyenes orvosi ellátás, táppénz, stb.)


Fizetett szabadság


INGYENES szállások korszerű lakásokban gyors internettel


Ingyenes munkába járás céges buszokkal


Fizetett haza- és visszautazás


Megbízható munkahely több száz elégedett munkavállaló ajánlásával


Kimagaslóan jó munkakörülmények


Ingyenes adókártya és TAJ kártya igénylés


Ingyenes munkavállalási engedély nem kettős állampolgároknak

Munkavégzés helye: Nyugat-Magyarország

Bővülés miatt három gyáregységbe is keresünk munkaerőt, ahol kiemelkedő munkakörülmények, légkondicionált helyiségek, és kellemes munkahelyi légkör várja mind a férfi, mind a női jelentkezőket. A munkavégzés fizikailag nem megterhelő.


Válaszd ki a Neked legjobban tetsző munkahelyet!

Az első héten akár körbejárhatod és megismerheted az összes gyárat, és kiválaszthatod azt, ahol a későbbiekben dolgozni szeretnél.


SANMINA-SCI

Cég profilja:

Autóelektronikai és telekommunikációs eszközöket gyártó üzem.


BORGWARNER Gmbh

Cég profilja:

Autóalkatrész gyártás (turbófeltöltő, kuplung, EGR szelep)


SCS Hungary

Cég profilja:

Bovdennel működő mechanikák gyártása, autóalkatrész gyártás (ülés, motorháztető, stb).

NE MARADJ LE!

Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes minél előbb leadni a jelentkezésed az állásra!

Kiknek tudunk remek munkalehetőséget biztosítani Magyarországon?

Akik több pénzt szeretnének hazavinni

Bárhol is élsz, a számláidat és a kiadásaidat fizetned kell, éppen ezért nem mindegy, hogy mennyi pénz folyik be a kasszádba. Mi segítünk Neked egy olyan magyar munkahelyre bekerülni, ahol jóval többet kereshetsz, mint a jelenlegi fizetésed, így egyszerűbben kezelheted a kiadásaidat.

ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG >>

Fiatal hölgyeknek

Elköltöznél a szüleidtől, de nincs pénzed albérletre? Szeretnél ismerkedni, és külön életet élni, de a szüleidnél ezt nem teheted meg? Itt a lehetőség, hogy új életet kezd! Kiemelkedő kereseti lehetőséggel, ingyenes szállással és izgalmas társasággal várunk téged is Magyarországon. Ki tudja! Talán itt fogod megtalálni az igazit, akivel akár össze is költözhetsz, és privát életet élhettek kulturált albérleteinkben.

ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG >>

Fiatal férfiaknak

Úgy érzed ideje lenne elköltözni a szüleidtől, de nincs rá elég pénzed? Szereted a társasági életet és szívesen ismerkedsz csinos lányokkal?  Akkor ezt a lehetőséget neked találtuk ki!  Kiemelkedő kereseti lehetőséggel, felszerelt szállással és izgalmas társasággal (biliárd, csocsó, bulik) várunk téged is Magyarországon. A munkatársaid között pedig szebbnél szebb hölgyekkel is megismerkedhetsz. Ki tudja! Talán épp itt fogod megtalálni az igazit...

ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG >>

Fiatal pároknak

Minden vágyad, hogy önálló otthonban élhess a pároddal?  Ha hozzánk jöttök dolgozni, akkor akár már az első pillanattól kezdve is egy különálló lakásban élhettek. Sőt, ha gyermekvállalásban gondolkodtok, akkor a magyar állampolgárság megszerzését követően akár saját ingatlant is vásárolhattok nagyrészt állami támogatásból. Már sok vajdasági, erdélyi és kárpátaljai dolgozónknak lett így saját lakása. Neked miért ne sikerülhetne?

ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG >>

Kisgyermekes családoknak

Úgy érzed, hogy reménytelen a jelenlegi helyzetetek? Gyönyörű családod van, mégis távol kell dolgoznod tőlük, hogy eltartsd őket? Szülőként szeretnél kiszámítható életet biztosítani gyermekeidnek? Biztos megélhetést és jövőt? Itt a lehetőség, hogy új életet kezdjetek! Dolgozzatok nálunk, és már az első pillanattól kezdve önálló lakást biztosítunk számotokra, ahol a gyermekeitekkel együtt élhettek kulturált körülmények között. Sőt, a magyar állampolgárság megszerzését követően akár saját ingatlant is vásárolhattok nagyrészt állami támogatásból. A gyermekek után adókedvezményt és családi pótlékot is igénybe vehettek, mindemellett ingyenes oktatás és orvosi ellátás is jár az egész családnak. Már sok vajdasági, erdélyi és kárpátaljai dolgozónknak él így Magyarországon. Neked miért ne sikerülhetne?

ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG >>

Középkorúaknak

Nem könnyű úgy élni, hogy mindig csak annyi pénzt kap az ember, ami épphogy elég a havi kiadásokra. De legtöbbször még arra sem. Pedig tudjuk, hogy keményen dolgozol minden egyes nap. Ha ezen változtatni szeretnél, akkor segítünk Neked bejutni egy olyan magyar céghez, ahol értékelni fogják a munkádat, és messze több pénzt vihetsz haza, mint eddig.

ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG >>

Egyedülálló idősebb hölgyeknek és uraknak

Akár egy válás, akár a párunk elvesztése komoly kihívások elé állít bennünket. Ilyenkor egyedül még nehezebb helytállni az életben, főleg ha az anyagiakat nézzük. Egyedül kell kifizetni minden kiadást, ami rövid időn belül ellehetetleníti az ember életét. Mi segítünk Önnek kikerülni ebből a reménytelen helyzetből! Kiemelkedő kereseti lehetőséggel, ingyenes szállással és izgalmas társasággal várjuk Önt is Magyarországon. Dolgozzon nálunk, és máris egyszerűbben gondoskodhat magáról vagy akár más családtagjairól is, ráadásul még a nyugdíja is magasabb lehet. Sőt! Nálunk már többen is megtalálták új párjukat. Lehet, hogy Önnél sem lesz ez másképp...

ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG >>

Idősebb (házas)pároknak

Elképzelése sincs, hogyan fognak majd megélni a nyugdíjukból? Mindketten próbálnak elhelyezkedni, de túl idősnek tartják Önöket, és ezért nem kapnak munkát? Pedig még ott van Önökben a fiatalos lendület, igaz? Mi elintézzük, hogy Magyarországon ez ne legyen akadály! Segítünk Önöknek kiemelkedő fizetéssel elhelyezkedni, így később a nyugdíjuk is magasabb lesz! Kiemelkedő kereseti lehetőséggel, ingyenes szállással és izgalmas társasággal várjuk Önöket is Magyarországon.

ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG >>

DOLGOZZ MAGYARORSZÁGON, ÉS VIGYÉL HAZA TÖBB PÉNZT TE IS!

A munkalehetőségeink között mindenki megtalálhatja a számításait. Akár férfi vagy, akár nő, akár fiatal, akár idősebb, mi örömmel segítünk Neked olyan munkahelyen elhelyezkedni, ahol a jó fizetés nem csak ígéret, és minden hónapban garantáltan annyi pénzt fogsz kézhez kapni, amennyiről a szerződésed is szól.

KERESS JÓL, ÉLJ JÓL MAGYARORSZÁGON!

Ha Te is szeretnél Magyarországon jó pénzt keresni könnyű fizikai munkával, és biztos munkahelyen dolgozni tisztességesen bejelentett fizetéssel, akkor add le a jelentkezésed FÉL PERC ALATT a lenti gombra kattintva!


Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad az munkalehetőségekről.


NE FELEDD! Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes minél előbb leadni a jelentkezésed az állásra!


Adataid törlését bármikor kérheted tőlünk az info@humannavigator.hu e-mail címünkön.