Egy jól fizető állást keresel akár végzettség nélkül is?


Legyél az új

(E-COMMERCE)

ÁRUÖSSZEKÉSZÍTŐNK

főállásban!


EGYSZERŰ MUNKA, JÓ FIZETÉS, INGYENES UTAZTATÁS,

szakképesítés nélkül is!


HOL?

Budapest környéki hipermarketekben, ahová kényelmes kisbuszainkkal hozunk-viszünk minden munkanap, melyekre bárhol felszállhatsz a Kecskemét, Lajosmizse, Felsőlajos, Táborfalva, Örkény, Dabas-Sári, Dabas, Dabas Szőllős, Alsónémedi, Soroksár útvonalon.

Hölgyek és urak jelentkezését is várjuk!

MI A FELADAT?

Webshopon keresztül megrendelt termékek, csomagok összekészítése.

MIRE LESZ SZÜKSÉGED

a pozíció betöltéséhez?


Először is akkor tudunk alkalmazni, ha már elmúltál 18 éves. Ez egy viszonylag egyszerű és fizikailag NEM megterhelő munka, mégis kellő odafigyelést igényel majd a részedről. Mivel a munkavégzés okoseszközök (táblagép, vonalkód olvasó) segítségével történik, ezért egy alap számítástechnikai tudásra, valamint felhasználói szintű Word és Excel ismeretekre feltétlenül szükséged lesz.A munkavégzés során NEM fogsz vásárlókkal találkozni.

Ezért jó

velünk

dolgozni...

👉 KIEMELT BÉREZÉS

A jól végzett munkádat piaci átlag feletti fizetéssel honoráljuk feléd, természetesen 100%-ban bejelentve.


👉 BEJELENTETT MUNKAVISZONY FŐÁLLÁSBAN

Minden munkavállalónkat határozatlan idejű munkaszerződéssel foglalkoztatjuk főállásban, így nálunk mindenki jogosult ingyenes orvosi ellátásra, nyugdíjra és fizetett szabadságra is.


👉 INGYENES UTAZTATÁS

Reggelente kényelmes céges kisbusszal megyünk érted (Kecskemét, Lajosmizse, Felsőlajos, Táborfalva, Örkény, Dabas-Sári, Dabas, Dabas Szőllős, Alsónémedi, Soroksár útvonalon), és a műszakod végén vissza is viszünk a megbeszélt találkozási pontra. Mindez neked egy forintodba em kerül.

👉 KÉPESÍTÉS NÉLKÜL IS

Nem várjuk el, hogy bármilyen szakképesítésed legyen. A lényeg, hogy legyen egy alap szintű számítástechnikai ismereted, mivel a munkavégzéshez okoseszközöket kell majd használnod.


👉 ÉLETKOR NEM AKADÁLY!

Ha olyan helyet keresel, ahol kortól függetlenül is szívesen alkalmaznak, akkor ezt az állást neked találtuk ki! Mi akkor is szívesen látunk, ha már régebb óta vagy fiatal... :)


👉 MINDENRE MEGTANÍTUNK

Segítünk a betanulásban, hogy megismerd rendszerünket, és ellátunk minden szükséges információval, hogy magabiztosan végezd a munkádat. 


👉 KIMAGASLÓ MUNKAKÖRÜLMÉNYEK

A munkavégzés nálunk tiszta, kulturált és európai körülmények között zajlik. Munkaruhát és a munkavégzéshez szükséges védőeszközt a cégünk biztosítja.Várunk Téged is

csapatunkban!

Ha Te is szeretnél egyszerű munkával jó pénzt keresni, és egy olyan biztos munkahelyen dolgozni, ahol életkortól függetlenül is szívesen látnak, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT a lenti gombra kattintva!


Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad az munkalehetőségekről.


NE FELEDD! Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes minél előbb leadni a jelentkezésed az állásra!


Adataid törlését bármikor kérheted tőlünk az info@humannavigator.hu e-mail címünkön.