Segíts nekünk választani!

Legyél mától az új

toborzó munkatársunk!

Munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó vállalatunkhoz keresünk 9 új toborzó kollégát az alábbi városokban:

Sepsiszentgyörgy, Kézdivásárhely, Gyergyószentmiklós, Csíkszereda, Marosvásárhely, Nagykároly, Kovászna, Székelyhíd, Nagyszalonta


Versenyképes jövedelem


Helybeni munkavégzés


Rugalmas munkidő beosztás


Nagyfokú önállóság


Változatos, izgalmas feladatok

Miről is van szó pontosan?

Cégünk elsősorban román állampolgároknak segít jól fizető magyar munkahelyeken (nagyobb gyárakban) elhelyezkedni átlagon felüli munkafeltételekkel. A rajtunk keresztül foglalkoztatott dolgozók számára a magyar munkaszerződés és a teljes körű társadalombiztosítási ellátás éppolyan természetes, mint az ingyenes szállás és a fizetett hazautazás.

Új munkatársunk feladata...

...hogy előszűrje és tájékoztassa a folyamatosan érkező új jelentkezőket, majd kiválassza közülük a megfelelő munkatársakat, akiknek segít a Magyarországra történő utaztatásban is.

Pontosabban:

  • A folyamatosan futó online marketing kampányunkból érkező érdeklődők tájékoztatása, regisztrálása
  • Új jelentkezők felkutatása a legcélravezetőbb helyi hidetési technikákkal (plakát, szórólap, újsághirdetés, hangos bemondás, rádió, helyi tv, nyomtatott sajtó, internet, facebook stb.)
  • Tájékoztatók, toborzók helyi megszervezése, lebonyolítása
  • Előszűrés, tesztíratás
  • Adatszolgáltatás munkaviszony létesítéséhez, együttműködés a központ erre kijelölt munkatársaival, irodáival (email), közös adatbázis üzemeltetése.
  • Jelentkezők utaztatásának megszervezése, koordinálása

Ha Neked is van egy kis jártasságod a toborzásban, ezen kívül szeretsz és tudsz is megfelelő minőségben kommunikálni az emberekkel, akkor jelentkezz Te is 2017. október 20-ig toborzó munkatársnak! Előny, de nem elvárás, hogy már kezdéskor profi legyél, hiszen szakértő kollégáinktól minden szakmai segítséget megkapsz a munkádhoz.

Hogyan jelentkezhetsz a munkára?


Nem kell mást tenned, mint megadni a neved és telefonszámod az alábbi űrlapon, és megnyomni a Küldés gombot! Ezek után kollégánk hamarosan visszahív Téged egy magyar telefonszámról (+36), és bővebb tájékoztatást ad az álláslehetőségről.

Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Tipp: Okostelefonról böngészed a weboldalunkat? Fektetett kijelzővel egyszerűbben átláthatod az űrlapot, ami a kitöltést is jelentősen megkönnyíti.

Ha pedig további kérdéseid lennének a munkakörrel vagy a jelentkezéssel kapcsolatban, akkor hívj bátran bennünket munkanapokon 8 és 18 óra között a +36-20-997-4006-os telefonszámunkon.


FONTOS! A felvételnél a jelentkezés sorrendje is számítani fog, ezért érdemes minél előbb jelentkezned.